Välkommen till ENIC-NARIC Sveriges bedömningsportal

Universitets- och högskolerådets enhet för bedömning av utländsk akademisk utbildning är ENIC-NARIC Sverige. En av våra uppgifter är att informera universitet och högskolor och andra intressenter om utländsk högre utbildning.

ENIC-NARIC Sveriges Bedömningsportal vänder sig främst till dig som arbetar med bedömning av utländsk utbildning på universitet eller högskola. Här hittar du bland annat information om olika länders utbildningssystem och tips vad du bör tänka på när du bedömer utländska examina. Du kan även ställa frågor till ENIC-NARIC Sverige och söka bland tidigare frågor och svar.

Inloggning


För att få tillgång till Bedömningsportalen måste du först registrera dig som medlem. Det gör du via länken "Ny användare".

Om ni har problem med att få tillgång till Bedömningsportalen kan ni skicka en e-post direkt till adressen "bedomningsportalen@uhr.se" med uppgifter om er arbetsplats, arbetsuppgifter, telefonnummer samt önskat lösenord så hjälper vi dig så snart som möjligt.

Få din utländska examen bedömd av ENIC-NARIC Sverige


Om du har en avslutad utländsk högskoleutbildning kan du få den bedömd av ENIC-NARIC Sverige. Information om hur du går tillväga och vilka handlingar du ska skicka in hittar du under ingången Bedömning av utbildning.

Till ingången Bedömning av utbildning »

Senast uppdaterad: 2013-11-05
Innehållsansvar: Marie Lundberg, e-post enligt fornamn.efternamn@uhr.se