Nya studera.nu lanserad

Den 12 september flyttades VHS anmälningstjänst till antagning.se och samtidigt blev studera.nu en renodlad informationssajt. Då lanserades också studera.nu:s nya funktion Sök och jämför utbildning, som ska hjälpa studenter att göra medvetna utbildningsval.
Sök och jämför utbildning är tänkt att hjälpa blivande studenter att göra ett genomtänkt val. I "Sök och jämför utbildning" går det att jämföra utbildningar, universitet och högskolor samt få en bild av arbetsmarknaden inom olika ämnesområden. Även besluten från Högskoleverkets nya kvalitetsutvärderingar kommer att presenteras på ett lättillgängligt sätt i Sök och jämför utbildning.

Läs mer på Sök och jämför utbildning »

Modernare form och förbättrad struktur


Även i fortsättningen kommer man att kunna hitta all Högskoleverkets information om studier utomlands, högskoleprovet, behörighet och tillträde, distansstudier, studentbostad, studentekonomi och mycket mer, men med ny form och struktur.

Länkar och hänvisningar


Har man länkar till studera.nu på sin webbplats behöver dessa ses över. Det går utmärkt att länka direkt till färdiga sökresultat i funktionen Sök och jämför utbildning. Vi har även tagit fram snabblänkar och bilder och banners som det går bra att använda.

Till bilder och banners på studera.nu »

Till lista över snabblänkar »PDF

Hänvisning till Antagning.se


En tydlig länk till VHS webbplats Antagning.se finns genomgående i övre högra hörnet på studera.nu. Vi vill göra det enkelt för besökare att navigera mellan webbplatserna.

Högskoleprovsanmälan


Anmälan till högskoleprovet pågår fram till och med på torsdag den 15 september. Den påverkas inte av att studera.nu har förändrats. På studera.nu:s förstasida finns tydlig information om provanmälan, och adressen www.hogskoleprov.nu har inte ändrats.
Senast uppdaterad: 2011-09-14
Kontaktperson: Lotta Bäcklin, e-post enligt fornamn.efternamn@hsv.se